ÚJ! Keratin Terápia a Fodrászatban

április 29, 2016

LISSE DESIGN – Keratin Therapy – Tökéletes simaság, teljes biztonságban

A LISSE DESIGN Keratin Terápia egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza.

Előnye, hogy míg a hajegyenesítés keratinos kezelés után 48 óráig nem lehetett megmosni, copfozni, csatozni, csavarni és beszárítani a hajat, a festésről nem is beszélve, addig a Lisse Design Keratin Terápiát követően nemcsak, hogy azonnal mosható és gumizható a haj, hanem már be is festhetjük. Mivel nem kémiai kezelésről van szó, vagyis kénkötéseket nem bontunk, bátran meg lehet tenni ezeket a hajjal.

A Lisse Design keratinos hajsimítót termékcsalád termékeiben extra adag keratin található, egy igazi „vitalitás bomba”, ami azonnal feltölti a haj sérüléseit. A beépülő keratin pedig a súlyánál fogva egyenesíti ki a hajat: a hatás három hónapig tartós. Éppen ezért a vegyileg kezelt hajak esetében sokkal látványosabb a simítást és puhaságot érhetünk el, hiszen a keratinnak lehetősége van beépülni a hajba. A természetes hajak esetében a haj kisebb sérüléseibe képes beépülni a hatóanyag, így arányosan a simítás mértéke is kisebb lesz.