Green peeling már a Corvin Kozmetikában is!

április 29, 2016

Green Peeling – Mert a Te arcodnak is jár a megújulás!

ÚJDONSÁG! Már nálunk is elérhető a méltán népszerű ázsiai mélyhámlasztás, azaz más néven green peeling. De hogy igazából miben is rejlik a titka ennek a kozmetikai eljárásnak? Ezen az úgynevezett gyógynövényes hámlasztáson tulajdonképpen egy, különleges gyógynövényekből és egy extraktum keverékéből álló arcpakolást kezd el a kozmetikus bedörzsölni az arcbőrbe, melynek hatására már azonnali javulás tapasztalható. A bedörzsölést követően, amely akár 15-25 percig is eltarthat, egy hűsítő borogatás következik. Az alaposan megdörzsölt, és így igencsak vérbő arcbőrnek némi nyugalmat ad ez a 15-20 perces pihenés, ezt követően pedig a megkövesedett arcpakolást finoman ledörzsölik az arcról, így adva nyugalmat a bőrnek a további kezelések előtt.

Ezek után szükséges egy 5 napos otthoni ápolás is, melyhez egy speciális zöld teás tonik szükséges (ezt a kozmetikus biztosítja).

Az otthoni ápolást követően szükséges még egy utókezelés, mely során már az új, szép, egészséges bőrfelszínt kényezteti a kozmetikusod.

Az eredmény 7 nap után szemmel látható. Az arcon található hegek, foltok színében és mélységében, a régi pattanások szinte azonnal meggyógyulnak, az arcbőr puha és finom tapintású lesz, lassul az arcbőrőn tapasztalható fokozott elszarusodás, a kis ráncok eltűnnek, a nagyok szemmel láthatóan csökkennek, a bőr feszes és élettel teli lesz a zöld radír hatására.

Amennyiben Te is szeretnél részese lenni a tavaszi felfrissülésnek és megújulásnak, hívj most, mert bevezető ára nálunk most csak 33000,- Ft utókezeléssel és az otthon használható tonikkal együtt.

Jelentkezz be még ma, hogy a te bőröd is a tavasszal együtt éledjen újjá!

Csók, Kati