Szolgáltatások

Főoldal » Szolgáltatások

Kozmetikai szolgáltatások

Bejelentkezés – Kati: +36/20 346 7465

Bejelentkezés – Judit: +36/30 627 1352

Green peeling:

Már a kínai császárnék körében is kedvelt szépítkezési módszernek köszönhetően, a bejuttatott különleges gyógynövények és egy extraktum együttesével már azonnali javulás tapasztalható az arcon található hegek, foltok színében és mélységében, a régi pattanások szinte azonnal meggyógyulnak, az arcbőr puha és finom tapintású lesz, csökken az arcbőrőn tapasztalható fokozott elszarusodás, a kis ráncok eltűnnek, a nagyok szemmel láthatóan csökkennek, a bőr feszes és élettel teli lesz a zöld radír hatására.

Bevezető ára most csak nálunk 33000,- Ft utókezeléssel és otthon használható tonikkal együtt.

Tű nélküli mezoterápia

Elektroporációval megnyitott aquaporin csatornákon keresztül 90%-ban hasznosuló, orvosi tisztaságú sejtalkotók, vitaminok, feszesítők bevitele. Azonnal látványos, 3 hétig látható szépülés
Tűs mezoterápia:

Az érzéstelenített bőrön tűs hengerrel (dermarollerrel) folytatott kezelés. Kúrában ajánlott, már a második alkalomtól látható és érzehető javulás. A jelenlegi kezelések közül a legerősebben feszesít, simuló ráncok, csökkenő pórusnagyság, kevesebb és hamarabb gyógyuló gyulladt pattanás. Javasolt pigementfoltkra, enyhe rosaceásodásra, hajdúsításra.

Rádiófrekvenciás kezelés arcra:

Kellemes melegérzettel jár, elsődleges hatása, hogy megfeszíti a kollagénrostokat, láthatóan megemelkedik a bőr, a ráncok kisebbek lesznek, láthatóan kipihent hatást kelt. Másodlagos hatása 3 hét múlva érezhető, amikor a kollagén rostépítő fibroblaszt sejtek új szálakat kezdenek építeni, így válik tartossá az elsődleges hatás (körülbelül 6 alkalom után).

Speciális szem és szájránc-kezelés dermapennel

Kollagén indukciós terápia (saját rostok fejlődnek, így tűnnek el a ráncok, feszesedik a bőrt, javul az anyagcsere, nem lóg úgy a szemhéj

Dekoltázskezelés

Zsíros bőrnél

A felszívódás és bőrlégzés miatt rendszeres tisztítás szüksége. Megelőzhető a folt és hegképződés és a faggyúmirigyek begyulladása.
A kezelés menete: diagnosztizálás, radírozás, hosszú masszázs, gőzölés, alapos tisztítás, gépi fertőtlenítés (irritáció, vízelvonás nincs), tápláló, nyugtató és/vagy összehúzó pakolás.
Kezelés időtartama: Két és fél, bőrtípustól és radírozástól függően 3 óra.
Kiegészíthető lézeres kezeléssel, iontoforézissel, ultrahanggal.

Zsír- és vízhiányos bőrnél

Pihenés, regenerálás és feszesítés. Azonnal érezhető, látványos megújulás.
Kezelés menete: radírozás, ionos ampullabevitel géppel, ultrahang bőrhöz választott ampullával, szemmaszk, hosszú masszázs, lifting, tápláló pakolás
Kezelés időtartama: Két, két és fél óra

Arc és dekoltázs kezelés

Letisztítás, radír masszázs, gőz, viózás, fertőtlenítés, tonizálás, két pakolás.

Bőrdiagnosztika

Bőrtípusod meghatározása után az általunk javasolt ILCSI biokozmetikai termékekkel javítunk zavaró bőrproblémáidon. Az ILCSI kozmetikumokat megvásárolhatod nálunk, így otthon tovább szépülhetsz azok jótékony hatásától..

Tini arckezelés

Radírozás, felpuhítás, tisztítás, vio-s fertőtlenítés, bőrnyugtató sebgyógyító lézerezés, gyulladáscsökkentés

Lézerezés

A rugalmas rostok regenerálója, szemek dagadását enyhíti, ránckezelő, herpesz gyógyító, gyulladáscsökkentő. Megoldás a tisztíthatatlan mély aknékra.(2 perc – 16 perc)

Ultrahang

Arcra-testre hatóanyag-bevitel, regenerálás, narancsbőr-kezelés, hegkezelés. A bőr felszívóképességét és anyagcseréjét sokszorozza meg.(16 perc)

Iontoforézis

Vízhiánypótlás mélyrétegben – hosszú távú hatás. Hosszantartó hidratálás: iontoforézissel (galvánáram) hám és irha mélységéig. Látható és tapintható feltöltés. (15-20 perc)

Gyantázás

Négy különböző gyantatípussal, érzékeny bőrűeknek is, akár teljes fazongyanta

Helyi fogyasztás

2 testtájra, 11 alkalmas bérlet, az eredmény centikben és izomfeszülésben érzékelhető, remek kiegészítője a diétázásnak, izomláz és izomfáradtság nélkül.
Smink

Sminkoktatás egyénileg, kiscsoportokban, alkalmi smink, gyermekarcfestés, nappali, esti, esküvői, oktatás is. Csak Katinál.

Szemmaszkok

Rizsnyák, liofilizált kollagén, mágnes.

Gipszmaszkos feltöltés

Hő és nyomás hatására több hatóanyag szívódik fel.

Infraszauna

Infrakabin: 2 fő részére is 5 sugárzó panellel. Aromaterápiával és fényterápiával. Törölközőt és zuhanyzási lehetőséget biztosítunk.

Az infraszauna hatásai: Az infravörös hő kabin 40-60°C fokon fejti ki ideális hatását. Háromszor annyi az izzadás mennyisége, mint a finn szaunában. A verejtékben a belülről kifelé történő hőhatás miatt 3-7-szer nagyobb a nem vízjellegű összetevő.

A mélyszöveteinket is besugározza, méregtelenítő hatása 20-60%-kal jobb a finn szaunánál, ezért immunrendszer aktivizáló. Nehézfémek kivezetését is lehetővé teszi.

Simítja, puhítja, rugalmassá teszi, tonizálja a bőrt, leépíti zsírszövetet és a narancsbőrt, a sebhelyek puhulnak. Stresszcsökkentő, energiaszint növelő, öregedési folyamatokat lassító, bőrmegújító, fájdalomenyhítő, keringésjavító, gyógyulásgyorsító.

Zsírégető 30p = 800kcal.

Soft Powder szemöldöktetoválás

Hogyan is történik a lágy púderes szemöldök tetoválás?

Ha szereted sminkelni ezt a területet, mindenképpen gyere kifestve! Ebből én is jól láthatom, hogy mit hogyan szeretsz látni magadon. Megbeszéljük, hogy milyen arcadottságaid vannak, hogyan előnyösebb kialakítani a formáját, színét a púderes szemöldöködnek.

Fontos, hogy mind az eljárás előtt, mind közben és a végén is fénykép készül a szemöldöködről, hogy számodra is jól láthatóak legyenek a fázisfolyamatok, és az előtte-utána történő átalakulásod.

Az egész eljárás legelső lépése, hogy lefertőtlenítem a bőröd, ha szükséges, leradírozom.
Ezt követően lidokainos érzéstelenítő krémmel bekenem a tetoválandó területet. Eközben átbeszéljük, mi hogy állna jobban, világos, közepes vagy sötét színt szeretnél.

Az eljárás elvégzéséhez mindenképpen szükséges egy nyilatkozatot kitöltened, ezt a lidokain hatását várva megteheted, közben kérdezhetsz is az eljárásról.

A tetoválás lépéseként az előrajzolás során kialakítjuk a vágyott formát. Bejelölöm a színátmenet helyét, a szőrhiányt is figyelembe véve. Sok fotó készül rólad, hogy együtt dönthessünk, mit milyenre változtatunk. A mimikából adódó aszimmetriával is foglalkozunk, illetve a csontozat, szem nagyság eltéréseivel is.

A keret elkészülte után fehér ceruzával körberajzolom, besatírozom ceruzával, pigmenttel a szemöldököt. Ez erős kontrasztot ad, elsőre talán túl sötét és ijesztő is lesz. Erre a jól látható határra a tetoválás pontos határának elkészítéséhez van szükség.

Elkészítem a körvonalat pöttyözve. satírozva a formáját. Erre a pontos forma meghatározásához és a másodlagos érzéstelenítő felszívódásához van szükség. Felteszem az epinefrines szuper érzéstelenítőt, majd ugyanezt elvégzem a másik oldalon is.

Bőrtípustól függően néhányszor megismétlem a púderes tetoválást. Letörlőm a pigmentet, átellenőrzöm az egyenletességet, ahol nincs szőr, oda több pigmentet juttatok. Távolabbról, összehasonlítva a két oldalt átnézem ismét.

Felültetve megvizsgálom a színátmenetet, korrigálok, ha szükséges.

Befejezéskor lefertőtlenítem a szemöldököt. A pörkösödéstől hamar besötétedik, és nem vehető jól észre a púderesség.

Végül utóápolási tanácsokkal, ápolókrémmel látlak el.

Hogyan tudok bejelentkezni?
Telefonon elérsz munkaidőben a +36203467465 számon (Kiss Katalin) – Ha pont nem veszem fel, visszahívlak. Jelezheted, mikor meddig jobb a visszahívás.

Munkaidőm az alábbiak szerint alakul: hétfőn, szerdán 13-20, kedd és csütörtökön 8-13, pénteken páros héten délután, páratlan héten délelőtt.

A soft powder szemöldök ára: 25.000 Ft

Az ár tartalmazza a korrekciót 6 hét múlva, max 3 hónapon belül az utóápoló krémet. Az akciós ár augusztus 31-ig vár. Elfogadunk SZÉP-kártyát és bankkártyát is!

A bejelentkezéskor 15.000 Ft előleg fizetendő, amelyet 24 órán belüli lemondás eseten sajnos nem áll módunkban visszafizetni.

Szempillalifting

Egy új eljárás a teljesen természetes hatású, lágyabb ívelésű, hangsúlyosabbá és emeltebbé tett szempilák érdekében.

Előnyei, hogy csodálatos lágyan ívelt, természetes szempillákat ad, és emellett nem roncsolja a pillákat. Az eljárás nem csípi a szemet, nem fáj, így még a legérzékenyebb szeműeknek is elkészíthető.

A lifting kiegészíthető tartós szempillafestéssel is.

Az eredmény garantáltan tartós, akár 5-8 hétig is élvezhető.

Fontos, hogy a kész pillák 48 óráig nem érhetnek vizet, párát, krémet és sminket sem.

Ára: 8500 Ft

A szempillalifting kezelés előtt és után:

 

Fotorejuvenációs kezelések

A nők minden életkorban szeretnének vonzónak, szépnek és fiatalnak tűnni. De minél idősebbek leszünk, annál nehezebb ezt elérni. Természetes, hogy bőrünk a sok tényező hatására öregszik. De vajon hogyan lehet helyreállítani a bőrünk elveszettnek hitt fiatalságát, rugalmasságát és egészségét?

A mai világban a fiatalító módszerek minden spektruma nyitva áll egy nő előtt, a szokásos kozmetikai ápolástól és kozmetikai készítményektől a modern és összetett plasztikai műveletekig. Míg néhányuk kevés és rövid távú hatást fejt ki, addig mások kiszámíthatatlanok és veszélyesek. De milyen jó lenne megtalálni az arany középutat – azt az eljérást, ami fájdalommentes, biztonságos és hatékony. Szerencsére létezik ilyen eljárás, amelyet “Fotorejuvenation”-nak hívnak.

Ez az eljárás egy orvosok által kifejlesztett módszer a bőr öregedésének már elérhető jeleinek kiküszöbölésére. Az abszolút megbízhatósággal rendelkező fiatalító módszer csodálatos eredményeket ad: a bőr egészséges megjelenésű, a ráncok kisimulnak és a pórusok beszűkülnek. Nem véletlen, hogy ez a technológia olyan rövid távon széles népszerűségre tett szert.

A fotorejuvenáció hatékony a következő problémák eldöntésére:

 • Szoláris keratosis (túlzott nap miatti hiperpigmentáció)
 • Cuperosis – kiterjesztett kapilláris hálózat az arcon,
 • Pattanás,
 • Megnagyobbodott pórusok,
 • A bőr elhalványulása, tónusának csökkentése,
 • Ráncok
 • Öregségi foltok,
 • Szeplők
 • Rosacea – vörösség a tágult erek és véráramlás miatt,
 • Mérsékelt hegek és cicatrices.
 • Striák

Az eljárás egy alkalommal 15 perctől 1 óráig tart, attól függően, hogy melyik zónát dolgozzák fel. A beavatkozás után egy kis bőrpír jelentkezik, amely 30-50 perc alatt eltűnik, így azonnal visszatérhet a megszokott életmódhoz.

A fény az epidermiszen keresztül egy mélyebb rétegbe (dermis) jut el, ahol az erek, a pigment ketrecek és kollagén rostok találhatóak.

Az eljárás során az egyetlen kellemetlen érzés az enyhe meleg, égető érzet. Az eljárás után nincs látható bőrpír vagy hámlás, mint a hagyományos lézeres bőrkezelés után, mivel a fény behatolása nem károsítja a bőrt. Éppen ellenkezőleg, aktiválja a sejtek összes alkotóelemének normál fiziológiai aktivitását (anyagcsere, osztódás), erősíti az antioxidáns biokémiai reakciókat, elpusztítva a pigment nem kívánt felhalmozódását, fokozatosan szűkíti a kórosan előrehaladott ereket, serkenti a kollagént és az elasztint.

Az eljárás elvégzése után a másodlagos pigmentáció elkerülése érdekében nagyon fontos megvédeni a bőrt a napsugaraktól.

Az eljárás előnyei:

 • A bőr hatékony fiatalítása a kollagén rostok stimulálásával.
 • A különféle nemkívánatos bőrmegjelenések egyidejű megszüntetése

Kezelés menete:
a kúrát egy héttel megelőzve szükséges az arctisztítás. Biztonsági adatlap (ITT elérhető) kitöltése és kizáró okok megbeszélése is ekkor történik. A vendég próbakezelést is kap.

ÁRAK:

Arcra Fotorejuv (17 helyen) kb. 15 perc + gyengéd radírozás 5 perc + anti age kezelése 20-30 perc –
10 + 2 alkalmas bérlet, amely 6 hónapig érvényes – 84.000,- Ft

Arc+nyak+dekoltázs (26 helyen) kb. 20 perc + gyengéd radírozás 10 perc + anti age kezelése 20-30 perc –
10 + 2 alkalmas bérlet, amely 6 hónapig érvényes – 118.000,- Ft

Aknés, pattanásos bőrre (10 helyen)
10 alkalmas bérlet, amely 10 hétig érvényes – 16.000,- Ft

Seprűvéna vagy rosacea (10 helyen) kb. 10 perc 2.000 Ft
(20 helyen) kb. 20 perc 4.000 Ft

Pedikűr-manikűr szolgáltatások

Bejelentkezés: +36/20 329 2996 (munkaidőben)

egész nap az üzlet központi számán: 219-3012

Egészségmegőrzéstől a gyógyulásig szolgálhatja egészségünket.

Kezelések nyugodt légkörben történnek, mindig csak egy vendéggel foglalkozom.

Komplett pedikűr (60perc)

Áztatás, bőrkeményedés eltávolítás, körmök formázása, rendellenességek szakszerű eltávolítása (repedt sarok, tyúkszem, benőtt köröm, gombás köröm). Befejezésképpen 5perc lábmasszázs

Gyermekpedikűr

A lábkörmök már gyermekkorban gondokat okoznak. A helytelenül levágott köröm a gyerekeknél is súlyos, gyulladt benőtt körmöket eredményezhet, mellyel már gyakran orvoshoz kell fordulni. A gyermekpedikűr még nagyobb körül tekintést kíván egy pedikűröstől. A lábkörmök kezeléséhez speciális köröm csípőkre van szükség, melyek alkalmasak a körmök rövidítésére, az esetleges benőtt körömsarok eltávolítására.

Paraffinos kéz és lábápolás

A kiszáradt, repedezett érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés.

3TO Spange – körömszabályzó

A körömre egy három részből álló speciális acélból készült kapcsot teszünk, a harmadik összehúzó dróttal a benőtt körmöt a körömsáncból kiemeljük.

Fodrászati szolgáltatások

Bejelentkezés: +36/30 352 9050

A haj stílust alkot!

Nemcsak a ruhák cipők, de bizony a frizurák esetében is érdekes, milyen az aktuális trend!

A ma elvégzett munka sokszor csak jóval később termi meg gyümölcsét, de maga a küzdelem, a folyamatos tanulás adja meg a szakma szépségét!

Frizura szempontjából három alaptípus létezik: a naturális, az elegáns és az extrém!
Először azt kell eldönteni, hogy a vendég melyik típusba tartozik.

A frizurát úgy készítem el, hogy a vendég arckarakterét, egyéniségét és kívánságát figyelembe veszem.

Egyszerre egy vendéggel foglalkozom, és a hajvágásra és szárításra egy órát szánok.
A hajfestést és a melírozást a divat szerint és a frizurával összhangban készítem el.