Székely Andi fodrász

Székely Andrea vagyok. 1971-be születtem Kolozsváron.

Középiskolai tanulmányaimat a Brassai Sámuel nevezetű iskolában végeztem. Érettségi után áttelepültem családommal együtt Magyarországra. Hat éves korom óta fodrász szerettem volna lenni, ezért 1990 és ’92 között elvégeztem a Dallos Ida nevezetű szakmunkás képzőt fodrász szakon.

Első munkahelyem a 8.kerület Nap utcában a Littmann László fodrász szalonban volt. Itt dolgoztam 15 évet, kezdetben mint alkalmazott, később vállalkozóként . 2007 és 2010 között a Petra szépségstúdióban dolgoztam a Bródy Sándor utcában.

Teljes elkötelezettséget érzek a szakmám iránt, ezért munkám során a maximumra törekszem, hogy vendégeim a legnagyobb megelégedéssel távozzanak és visszatérjenek.

Mivel a fodrászat egy olyan szakma, amit a divat táplál, az újabb és újabb trendekkel tisztában kell lenni, ezért fontos számomra a továbbképzés. Ebben a szakmában mindenki tanulhat valakitől, ez a szép és jó benne… a fejlődés lehetősége.

Itt, a CORVIN kozmetikában 2011-óta dolgozom, ahol nagyon jól érzem magam, mert hangulatos, barátságos és ugyanezt érzi minden vendég, aki ide eljön.

Munkám során Alfaparf és Jog anyagokkal dolgozom!

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Bejelentkezés: +36/30 352 9050

Beosztás: kedden és csütörtökön előzetes bejelentkezés alapján

Sziasztok! Andihoz mindig szívesen megyek, iszonyatosan jó fodrász, tele van új ötletekkel és kész kikapcsolódás a nála töltött idő. Ez a mi, rohanó világunkban nagyon fontos szempont. Próbáljátok ki, biztosan nem fogtok csalódni.
Réka
Miért járok hozzád? Immár 7 éve a fodrászom Andi! Önmagában már ez is elég beszédes tény. Miért alakult így? Mert Ő lépést tart az aktuális trendekkel, elsajátítja a legújabb vágási technikákat,és biztoskézzel alakítja ki amit elképzel. Javasol új színt vagy formát az arcformához és kornak megfelelően. Ha bejelentkezem hozzá biztos ...
Dr. B. Ágnes
Andiban először a találékonysága fogott meg, kevés olyan fodrászt láttam, aki nem kaptafára dolgozik. Ráérez a vendég stílusára, így mindenki elégedetten távozik tőle. Árai roppant kedvezőek, gyorsasága, empátiája lenyűgöző. Öröm vele dolgozni, és természetesen követem, bárhol is van! Köszönöm Andi!
Alina