Hogyan is kezdődött?

Igazi raktárhelyiségből indultunk 14 éve a Corvin Mozi mögötti kis udvarban, a Kisfaludy u. 36-ban. a Szüleim segítségével mindent felújítottam, tapétáztam, festettem, pvc-t fektettem. Gépekkel, bútorokkal és szoláriummal kiegészülve lassan beindult a Corvin Kozmetika. A kezdeti időszak nagyon sok munkát és energia-befektetést igényelt, de nem bántam. Úgy gondolom, hogy ennek, lelkesedésemnek és a munkám iránti szeretetemnek köszönhető, hogy a mai napig imádom azt, amit csinálok.

A Corvin Sétány megépítése miatt sajnos költöznöm kellett, így nem messze az eredeti helytől, immár végleges helyén (Üllői út 46.), hat hét megfeszített munkáját követően, a férjem és apósom segítségével 2004 januárjában megnyílt a CORVIN KOZMETIKA. A vendégek sokaságával jött 2004 nyarán Judit, aki a váltótársam lett és még ebben az évben egy INFRASZAUNÁVAL is bővültünk.

A növekvő vendégkör és a vendégek igényeinek teljes körű kielégítése céljából 2009 tavaszán csatlakozott hozzánk Zsuzsa manikűr-pedikűr szolgáltatásaival.

Hamar felismertük, hogy csapatunk nem teljes fodrászat nélkül, így 2010 végén, a nagy átalakítást követően megnyitottuk fodrászatunkat is, Andival az élen. Az átalakítás eredményeként a pedikűrbe immáron lépcsők nélkül lehet bejutni a vendégek nagy örömére.

A természetes anyagok használatának vagyunk elkötelezett hívei.

ILCSI termékekkel dolgozunk. Szalonunkban szaktanácsadással és otthoni ápolásra való professzionális készítményekkel várjuk vendégeinket. Erősségünk a regeneráló dekoltázsmasszázs gépi kezeléssel kiegészítve (mélyrétegű vízhiányosra, zsírhiányosra), továbbá nagy gyakorlattal rendelkezünk a teljes fazongyantában is akár 3-féle választható anyaggal, így kevésbé fájdalmas és nem okoz allergiát.

Várunk szeretettel, mert itt mindaz megvan egy helyen, ami a legjobbat hozza ki belőled!

Csók, Kati, Judit, Zsuzsa, Andi