Erdődiné Zsuzsa manikűrös-pedikűrös, masszőr

1991-ben a Perfect Nail-nél OKJ-s kéz-, lábápoló, műkörömépítő szakképzést végeztem.

A láb anatómiája (csontok, izmok) működése és betegségei érdekelnek.

Feladatom: Megpróbálom a láb természetes boltozatát megtartani(tehermentesítők).

Igyekszem eltávolítani azokat a nem oda való elváltozásokat, amik a járást befolyásolják (bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm).

Precíz, tiszta munkát, és kellemes környezetet nyújtok.

Minőségi termékeket használok, OPI és ORLY körömlakkokat, valamint GEHWOL lábápoló krémeket és tehermentesítőket.

Bejelentkezés (csak mobilon és csak munkaidőben): +36/20 329 2996

Beosztás

Minden páratlan héten délelőtt / Minden páros héten délután

Egy évvel ezelőtt benőtt körömmel kerültem Zsuzsához. A spange nálam nem működött, és tetszett, hogy nem erőltette, és felismerte, nekem más megoldásra van szükségem. Pár hónap alatt nagyon szépen meggyógyította azt a problémát, és azóta is járok hozzá, mert szeretem, ha a lábam rendben van. Továbbá nagyon korrekt árakon dolgozik.
Egy vendég
Azért szeretek a Zsuzsához járni, mert nagyon szimpatikus. Jókat beszélgetünk, jó a hangulat és ami a legfontosabb, hogy jól eltalálta az igényeimet. Úgy gondolom, a pedikűr egy bizalmi dolog, legalábbis nekem fontos, hogy aki a lábamhoz nyúl, abban megbízzak.
Egy vendég
Több évtizede járok pedikűröshöz, de ilyen jó tapasztalataim még nem voltak: tisztaság, maximális higiénia, relaxáló zene, remek szakmai felkészültség, pontosság és bámulatosak a takarosan, szépen összerakva álló törülközői! 🙂
L. Jánosné
Három éve járok Zsuzsához. A fájós tyúkszemem, amit kiszedett, azóta sem nőtt vissza. A kiszedés nem fájt – pedig nagyon féltem! Jól esett, hogy másnap még fel is hívott, hogy hogy van a lábam. Ez és szaktudása engem maximálisan meggyőzött! Mindenkinek ajánlom! Nagyon tisztán és igényesen dolgozik.
Kati
A fájó derekamat, amit a reumán fizikoterápiával és gyógytornával is kezeltek, masszírozás után ki tudom egyenesíteni fájdalom nélkül.
Polgári Piroska