Erdődiné Zsuzsa manikűrös-pedikűrös, masszőr

1991-ben a Perfect Nail-nél OKJ-s kéz-, lábápoló, műkörömépítő szakképzést végeztem.

A láb anatómiája (csontok, izmok) működése és betegségei érdekelnek.

Feladatom: Megpróbálom a láb természetes boltozatát megtartani(tehermentesítők).

Igyekszem eltávolítani azokat a nem oda való elváltozásokat, amik a járást befolyásolják (bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm).

Precíz, tiszta munkát, és kellemes környezetet nyújtok.

Minőségi termékeket használok, OPI és ORLY körömlakkokat, valamint GEHWOL lábápoló krémeket és tehermentesítőket.

Bejelentkezés: +36/20 329 2996

Beosztás

Minden páratlan héten délelőtt / Minden páros héten délután

Egy évvel ezelőtt benőtt körömmel kerültem Zsuzsához. A spange nálam nem működött, és tetszett, hogy nem erőltette, és felismerte, nekem más megoldásra van szükségem. Pár hónap alatt nagyon szépen meggyógyította azt a problémát, és azóta is járok hozzá, mert szeretem, ha a lábam rendben van. Továbbá nagyon korrekt árakon dolgozik.
Egy vendég
Azért szeretek a Zsuzsához járni, mert nagyon szimpatikus. Jókat beszélgetünk, jó a hangulat és ami a legfontosabb, hogy jól eltalálta az igényeimet. Úgy gondolom, a pedikűr egy bizalmi dolog, legalábbis nekem fontos, hogy aki a lábamhoz nyúl, abban megbízzak.
Egy vendég
Több évtizede járok pedikűröshöz, de ilyen jó tapasztalataim még nem voltak: tisztaság, maximális higiénia, relaxáló zene, remek szakmai felkészültség, pontosság és bámulatosak a takarosan, szépen összerakva álló törülközői! 🙂
L. Jánosné
Három éve járok Zsuzsához. A fájós tyúkszemem, amit kiszedett, azóta sem nőtt vissza. A kiszedés nem fájt – pedig nagyon féltem! Jól esett, hogy másnap még fel is hívott, hogy hogy van a lábam. Ez és szaktudása engem maximálisan meggyőzött! Mindenkinek ajánlom! Nagyon tisztán és igényesen dolgozik.
Kati
A fájó derekamat, amit a reumán fizikoterápiával és gyógytornával is kezeltek, masszírozás után ki tudom egyenesíteni fájdalom nélkül.
Polgári Piroska