Kozmetikai szolgáltatások

Bejelentkezés – Kati: +36/20 346 7465

Bejelentkezés – Judit: +36/30 627 1352

Green peeling:

Már a kínai császárnék körében is kedvelt szépítkezési módszernek köszönhetően, a bejuttatott különleges gyógynövények és egy extraktum együttesével már azonnali javulás tapasztalható az arcon található hegek, foltok színében és mélységében, a régi pattanások szinte azonnal meggyógyulnak, az arcbőr puha és finom tapintású lesz, csökken az arcbőrőn tapasztalható fokozott elszarusodás, a kis ráncok eltűnnek, a nagyok szemmel láthatóan csökkennek, a bőr feszes és élettel teli lesz a zöld radír hatására.

Bevezető ára most csak nálunk 33000,- Ft utókezeléssel és otthon használható tonikkal együtt.

Tű nélküli mezoterápia

Elektroporációval megnyitott aquaporin csatornákon keresztül 90%-ban hasznosuló, orvosi tisztaságú sejtalkotók, vitaminok, feszesítők bevitele. Azonnal látványos, 3 hétig látható szépülés
Tűs mezoterápia:

Az érzéstelenített bőrön tűs hengerrel (dermarollerrel) folytatott kezelés. Kúrában ajánlott, már a második alkalomtól látható és érzehető javulás. A jelenlegi kezelések közül a legerősebben feszesít, simuló ráncok, csökkenő pórusnagyság, kevesebb és hamarabb gyógyuló gyulladt pattanás. Javasolt pigementfoltkra, enyhe rosaceásodásra, hajdúsításra.

Rádiófrekvenciás kezelés arcra:

Kellemes melegérzettel jár, elsődleges hatása, hogy megfeszíti a kollagénrostokat, láthatóan megemelkedik a bőr, a ráncok kisebbek lesznek, láthatóan kipihent hatást kelt. Másodlagos hatása 3 hét múlva érezhető, amikor a kollagén rostépítő fibroblaszt sejtek új szálakat kezdenek építeni, így válik tartossá az elsődleges hatás (körülbelül 6 alkalom után).

Speciális szem és szájránc-kezelés dermapennel

Kollagén indukciós terápia (saját rostok fejlődnek, így tűnnek el a ráncok, feszesedik a bőrt, javul az anyagcsere, nem lóg úgy a szemhéj

Dekoltázskezelés

Zsíros bőrnél

A felszívódás és bőrlégzés miatt rendszeres tisztítás szüksége. Megelőzhető a folt és hegképződés és a faggyúmirigyek begyulladása.
A kezelés menete: diagnosztizálás, radírozás, hosszú masszázs, gőzölés, alapos tisztítás, gépi fertőtlenítés (irritáció, vízelvonás nincs), tápláló, nyugtató és/vagy összehúzó pakolás.
Kezelés időtartama: Két és fél, bőrtípustól és radírozástól függően 3 óra.
Kiegészíthető lézeres kezeléssel, iontoforézissel, ultrahanggal.

Zsír- és vízhiányos bőrnél

Pihenés, regenerálás és feszesítés. Azonnal érezhető, látványos megújulás.
Kezelés menete: radírozás, ionos ampullabevitel géppel, ultrahang bőrhöz választott ampullával, szemmaszk, hosszú masszázs, lifting, tápláló pakolás
Kezelés időtartama: Két, két és fél óra

Arc és dekoltázs kezelés

Letisztítás, radír masszázs, gőz, viózás, fertőtlenítés, tonizálás, két pakolás.

Bőrdiagnosztika

Bőrtípusod meghatározása után az általunk javasolt ILCSI biokozmetikai termékekkel javítunk zavaró bőrproblémáidon. Az ILCSI kozmetikumokat megvásárolhatod nálunk, így otthon tovább szépülhetsz azok jótékony hatásától..

Tini arckezelés

Radírozás, felpuhítás, tisztítás, vio-s fertőtlenítés, bőrnyugtató sebgyógyító lézerezés, gyulladáscsökkentés

Lézerezés

A rugalmas rostok regenerálója, szemek dagadását enyhíti, ránckezelő, herpesz gyógyító, gyulladáscsökkentő. Megoldás a tisztíthatatlan mély aknékra.(2 perc – 16 perc)

Ultrahang

Arcra-testre hatóanyag-bevitel, regenerálás, narancsbőr-kezelés, hegkezelés. A bőr felszívóképességét és anyagcseréjét sokszorozza meg.(16 perc)

Iontoforézis

Vízhiánypótlás mélyrétegben – hosszú távú hatás. Hosszantartó hidratálás: iontoforézissel (galvánáram) hám és irha mélységéig. Látható és tapintható feltöltés. (15-20 perc)

Gyantázás

Négy különböző gyantatípussal, érzékeny bőrűeknek is, akár teljes fazongyanta

Helyi fogyasztás

2 testtájra, 11 alkalmas bérlet, az eredmény centikben és izomfeszülésben érzékelhető, remek kiegészítője a diétázásnak, izomláz és izomfáradtság nélkül.
Smink

Sminkoktatás egyénileg, kiscsoportokban, alkalmi smink, gyermekarcfestés, nappali, esti, esküvői, oktatás is. Csak Katinál.

Szemmaszkok

Rizsnyák, liofilizált kollagén, mágnes.

Gipszmaszkos feltöltés

Hő és nyomás hatására több hatóanyag szívódik fel.

Infraszauna

Infrakabin: 2 fő részére is 5 sugárzó panellel. Aromaterápiával és fényterápiával. Törölközőt és zuhanyzási lehetőséget biztosítunk.

Az infraszauna hatásai: Az infravörös hő kabin 40-60°C fokon fejti ki ideális hatását. Háromszor annyi az izzadás mennyisége, mint a finn szaunában. A verejtékben a belülről kifelé történő hőhatás miatt 3-7-szer nagyobb a nem vízjellegű összetevő.

A mélyszöveteinket is besugározza, méregtelenítő hatása 20-60%-kal jobb a finn szaunánál, ezért immunrendszer aktivizáló. Nehézfémek kivezetését is lehetővé teszi.

Simítja, puhítja, rugalmassá teszi, tonizálja a bőrt, leépíti zsírszövetet és a narancsbőrt, a sebhelyek puhulnak. Stresszcsökkentő, energiaszint növelő, öregedési folyamatokat lassító, bőrmegújító, fájdalomenyhítő, keringésjavító, gyógyulásgyorsító.

Zsírégető 30p = 800kcal.