Kovács Judit kozmetikus

1986-ban lettem kozmetikus, Miskolcon végeztem. Még abban az évben Budapesten kezdtem dolgozni a Duna Fodrász Vállalat XIII.ker. Vőlegény utcai üzletében.

1989-ben megszűnt az üzlet, ekkor egy fodrász kolléganő saját tulajdonú szalonjában folytattam a munkát a III.ker.-ben.

A CORVIN Kozmetikában 2004-től dolgozom, ekkor végeztem el az elektrokozmetikai tanfolyamot és folyamatosan vettem részt az ILCSI képzéseken.

Munkám során arra törekszem, hogy vendégeim kényelmét szolgálva, tudásom legjavát adva szépítsem a hozzám bizalommal fordulókat.

A szalon kitűnő pihenést és feltöltődést nyújt vendégeimnek a fárasztó, stresszes mindennapok után.

Bejelentkezés: +36/30 627 1352

Beosztás

hétfő és szerda: 8:00 – 13:00 / kedd és csütörtök: 13:00 – 20:00

péntek: páros héten délelőtt, páratlan héten délután

Közel 6 éve járok rendszeresen az üzletbe. Ennek az az oka, hogy minden alkalommal nagyon kellemes hangulatban szakszerű szolgáltatásban részesülök.Juditka nagyon kedves, aranyos és a megbeszélt időpontokat minden esetben betartja.Olyan hölgyeknek és uraknak ajánlom akinek a fenti szempontok fontosak.
Edit
Alapos vagy, a felvetett problémákra megoldásokat, krémeket , módszereket javasolsz. Úgy bánsz az emberekkel , hogy azt érzik ,ők a legfontosabbak. Úgy járok hozzád, hogy megyek beszélgetni, szépülni, megnyugodni, jól érezni magamat.
Judit
Szakmailag remek munkát végzel, ezt azzal is alá tudom támasztani, hogy a gyerekeim arca tisztitás után nem sebes, néhány nap után a pirosság is megszűnik. Az ekcémás bőrőmre figyelsz, s ha látod, hogy gond van, tanácsolod, hogy várjunk, amíg jobb lesz. Alapos vagy, a felvetett problémákra megoldásokat, krémeket, módszereket javasolsz. ...
Erika
A fodrászomat és kozmetikusomat hosszú távra választom. Az évek során kialakul egy bizalmi kapcsolat. Köztünk is ez van. Kedves, megbízható, szakmai tanácsokkal lát el. Munkáját komolyan és precízen végzi. Olyan milliöt teremt, hogy szívesen ajánlanám a szolgálatait bárkinek. Követném bárhová, ha csak nem vidékre költözik.
Zsu

Judithoz 2004 óta járok rendszeresen. Bármikor voltam és leszek nála, mindig a vendégei iránt való kedvesség és nyugalom árad belőle. Számomra ez nagyon jó érzés, főleg mikor egy rosszul sikerült nap után újjá varázsol nem csak kívül, de belül is.Mindenkinek őszintén ajánlom!

Juhász Piroska