Fotorejuvenációs kezelés

Főoldal » Fotorejuvenációs kezelés

A nők minden életkorban szeretnének vonzónak, szépnek és fiatalnak tűnni. De minél idősebbek leszünk, annál nehezebb ezt elérni. Természetes, hogy bőrünk a sok tényező hatására öregszik. De vajon hogyan lehet helyreállítani a bőrünk elveszettnek hitt fiatalságát, rugalmasságát és egészségét?

A mai világban a fiatalító módszerek minden spektruma nyitva áll egy nő előtt, a szokásos kozmetikai ápolástól és kozmetikai készítményektől a modern és összetett plasztikai műveletekig. Míg néhányuk kevés és rövid távú hatást fejt ki, addig mások kiszámíthatatlanok és veszélyesek. De milyen jó lenne megtalálni az arany középutat – azt az eljérást, ami fájdalommentes, biztonságos és hatékony. Szerencsére létezik ilyen eljárás, amelyet “Fotorejuvenation”-nak hívnak.

Ez az eljárás egy orvosok által kifejlesztett módszer a bőr öregedésének már elérhető jeleinek kiküszöbölésére. Az abszolút megbízhatósággal rendelkező fiatalító módszer csodálatos eredményeket ad: a bőr egészséges megjelenésű, a ráncok kisimulnak és a pórusok beszűkülnek. Nem véletlen, hogy ez a technológia olyan rövid távon széles népszerűségre tett szert.

A fotorejuvenáció hatékony a következő problémák eldöntésére:

 • Szoláris keratosis (túlzott nap miatti hiperpigmentáció)
 • Cuperosis – kiterjesztett kapilláris hálózat az arcon,
 • Pattanás,
 • Megnagyobbodott pórusok,
 • A bőr elhalványulása, tónusának csökkentése,
 • Ráncok
 • Öregségi foltok,
 • Szeplők
 • Rosacea – vörösség a tágult erek és véráramlás miatt,
 • Mérsékelt hegek és cicatrices.
 • Striák

Az eljárás egy alkalommal 15 perctől 1 óráig tart, attól függően, hogy melyik zónát dolgozzák fel. A beavatkozás után egy kis bőrpír jelentkezik, amely 30-50 perc alatt eltűnik, így azonnal visszatérhet a megszokott életmódhoz.

A fény az epidermiszen keresztül egy mélyebb rétegbe (dermis) jut el, ahol az erek, a pigment ketrecek és kollagén rostok találhatóak.

Az eljárás során az egyetlen kellemetlen érzés az enyhe meleg, égető érzet. Az eljárás után nincs látható bőrpír vagy hámlás, mint a hagyományos lézeres bőrkezelés után, mivel a fény behatolása nem károsítja a bőrt. Éppen ellenkezőleg, aktiválja a sejtek összes alkotóelemének normál fiziológiai aktivitását (anyagcsere, osztódás), erősíti az antioxidáns biokémiai reakciókat, elpusztítva a pigment nem kívánt felhalmozódását, fokozatosan szűkíti a kórosan előrehaladott ereket, serkenti a kollagént és az elasztint.

Az eljárás elvégzése után a másodlagos pigmentáció elkerülése érdekében nagyon fontos megvédeni a bőrt a napsugaraktól.

Az eljárás előnyei:

 • A bőr hatékony fiatalítása a kollagén rostok stimulálásával.
 • A különféle nemkívánatos bőrmegjelenések egyidejű megszüntetése

Kezelés menete:
a kúrát egy héttel megelőzve szükséges az arctisztítás. Biztonsági adatlap (ITT elérhető) kitöltése és kizáró okok megbeszélése is ekkor történik. A vendég próbakezelést is kap.

ÁRAK:

Arcra Fotorejuv (17 helyen) kb. 15 perc + gyengéd radírozás 5 perc + anti age kezelése 20-30 perc –
10 + 2 alkalmas bérlet, amely 6 hónapig érvényes – 84.000,- Ft

Arc+nyak+dekoltázs (26 helyen) kb. 20 perc + gyengéd radírozás 10 perc + anti age kezelése 20-30 perc –
10 + 2 alkalmas bérlet, amely 6 hónapig érvényes – 118.000,- Ft

Aknés, pattanásos bőrre (10 helyen)
10 alkalmas bérlet, amely 10 hétig érvényes – 16.000,- Ft

Seprűvéna vagy rosacea (10 helyen) kb. 10 perc 2.000 Ft
(20 helyen) kb. 20 perc 4.000 Ft